Våra PLM-lösningar riktar sig till alla som har behov av att hålla ordning på sin information så som till exempel dokument, projekt, artiklar, ritningar och processer. Med YaPdm får du ett PLM-system som är anpassat efter din verksamhet. Våra kunder anser att de 3 främsta fördelarna med YaPdm är att systemet är enkelt, flexibelt och oberoende. Håller du med?

 

Ett enkelt PLM-system

Ett av kraven när vi började utvecklingen av YaPdm var att vi ville ha ett enkelt system som inte bara skulle vara enkelt att använda utan även enkelt i flera bemärkelser:

– Enkelt att komma igång med PLM
– Enkelt att installera
– Enkelt att lära
– Enkelt att anpassa
– Enkelt vidareutveckla

Enkeltheten beror dels på att YaPdm är byggt på en helt ny teknik med ett användarvänligt användarinterface och att alla extra funktioner i YaPdm är byggda som små verktygslådor som enkelt kan slås på.

 

Ett flexibelt PLM-system

YaPdm kan enkelt anpassas efter din verksamhet och dina behov. De flesta av våra YaPdm kunder har börjat sin PLM-resa med ett enkelt PDM-system för att bara hantera CAD-filer, men allt eftersom har de steg för steg anpassat sitt YaPdm-systemen till ett fullskaligt PLM-system som hela verksamheten kan dra nytta av.

Genom att konfigurera YaPdm med lösningar för de olika rollerna på ett företag kan rätt information göras tillgänglig i rätt tid. I YaPdm finns det ett antal funktioner och moduler som enkelt kan slås på för att ge er som kund den flexibilitet och valfrihet som behövs för att kunna skapa ett PLM-system som stödjer era unika processer för hela verksamheten.

 

Ett oberoende PLM-system

Vi utvecklar PLM, vi säljer PLM, vi supporterar PLM och vi anpassar PLM. Med andra ord vi är helt oberoende, och detta märker naturligtvis våra kunder av. Istället för att vara beroende av någon tredje parts leverantör av PLM- systemet kan vi faktiskt hjälpa våra kunder direkt utan att vara beroende av någon leverantör.

PLM-systemet YaPdm är också oberoende. Våra CAD-integrationer är både system- och versionsoberoende. Vår erfarenhet med andra system på marknaden är att de kräver uppgradering av PDM/PLM systemet så fort något Office- eller CAD-system ska uppgraderas. Det gör att både tid och pengar går till att uppgradera PLM-systemen utan att det ger någon egentlig kundnytta. Våra YaPdm kunder kan uppgradera sina CAD- och Office-system till senaste versionen utan att behöva uppgradera YaPdm. YaPdm stödjer idag alla Office- och CAD-versioner som släppts under de sista 15 åren, 32- och 64-bitars versioner.