YaPdm… Yet Another PDM system?

Posted by:

Namnet till trots så är YaPdm ett fullskaligt PLM-system. Kanske borde systemet ha hetat YaPLM istället. Men när vi startade utvecklingen av YaPdm för 12 år sedan hade vi som ambition att skapa ett CAD-nära PDM-system, därav namnet – YaPdm. Inte kunde vi ana att YaPdm 12 år senare skulle vara ett fullskaligt PLM-system som vi har nöjet att erbjuda till både små och stora företag inom alla branscher.

PDM eller PLM ?

Idag finns det två typer av PLM-system: De CAD-nära ...

Läs mer →
0

Tjall på linjen?

Posted by:

De goda nyheterna: Vi byter telefonisystem för att göra det lättare för er att nå oss och komma fram till rätt person.
De lite sämre nyheterna: Tyvärr går det inte alltid som planerat och därför kan det vara svårt att nå vissa av oss under onsdag och torsdag. Skicka ett mail så ringer vi upp istället!

Läs mer →
0

Vad kostar det att inte köpa ett PLM system?

Posted by:

Det kostar att investera i ett PLM system. Licenser, serviceavtal, konsulter och PLM experter utgör en del av den totala kostnaden. Men utöver detta krävs även en investering i egen tid.

Ökade krav från alla håll

När trycket är högt på jobbet kan det vara svårt att ta sig den tiden som krävs för att se över sina processer från koncept till färdig produkt.  Och när det är lågkonjunktur kanske tiden finns men inte pengarna att investera i PLM.

Behovet är oftast som ...

Läs mer →
0
Page 1 of 4 1234